Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

OPETUSPONIT

PONIVIDEO

 

ROOSA MARIE eli Ruusa tai Mutte

Roosa Marie eli Ruusa on 2006 syntynyt ylikorkea (112 cm) shetland-tamma, pirteä ja utelias. Tämä ripeä ja reipas poni on parhaimmillaan maastolenkeillä ja talutusratsastuksessa, sekä kärryjen edessä. Kentällä se toimii loistavasti kokeneemmilla ratsastajilla, sekä talutusponina. Vähemmän ratsastaneita se saattaa vähän koetella. Erikoisen värinsä ja kujeilevan luonteensa vuoksi tämä veikeä tamma on monen ratsastajan suosikki. Ruusa vaihtaa väriä vuodenaikojen mukaan rautiaasta lähes kokonaan valkoiseksi.

 

MOONLIGHT ROBIN HOOD eli Ropsu

Tallimme luottoponi Ropsu on 1991 syntynyt kulomusta minishetland-ruuna. Tämä itsevarma ja ystävällinen konkari on loputtoman kärsivällinen ja rauhallinen, ja hienon luonteensa ja pienen kokonsa vuoksi korvaamaton kaikkein pienimpien lasten ratsuna. Kärryjen edessä Ropsu viihtyy myös erittäin hyvin.


MEADOWLAND´S MADCAP


Myy on pikimusta shetland-ponitamma, synt 2007, ponien johtajatamma. Ystävällinen ja reipas poni on aiemmin ollut valjakkoponi, joten tämä neiti toimii loistavasti myös kärryjen edessä. Myyllä on erittäin korkea työmoraali, ja se tekee töitä rehellisesti ja mielellään, ratsastajan tason mukaan. 

 


USVAMETSÄN KASTEHELMITämä pieni pilkullinen risteytysponitamma (sk 115cm) on tullut meille kesällä 2014. Helmi on omanarvontuntoinen ponitamma, joka kentällä toimii napakan ratsastajan kanssa hyvin, ja talutustunneilla rauhallisesti. Maastossa Helmi on parhaimmillaan. Helmi toimii myös kärryjen edessä.

 

WHITER SHADE OF PALE eli Windy

Nuori ja kaunis eestinponi-welsh risteytystamma s. 2011, osallistuu edistyneempien tunneille. Tämä sinisilmäinen voikkotamma on superystävällinen ja rauhallinen vähän isompi poni, joka käy kokonsa puolesta myös pienelle aikuiselle. Rakastaa kaikkea ihmisten kanssa tekemistä. Helmi-ponin paras ystävä.

 

RUBY CHIP

Tallillamme asuu ponien lisäksi lv-tamma Ruby Chip eli Tirri, joka osallistuu leireillä maastotunneille, sekä toimii veturina hiihtoratsastuksessa ja kärryjen edessä. Rauhallisen ja ystävällisen luonteensa vuoksi Tirri on myös mukana ponikerhossa ja korvaamaton jumppa- ja tempputunneilla. Kokeneilla ratsastajilla myös koulutunneilla, erittäin herkkä ja kuuliainen ratsastaa. 
 

 

Tallillamme käydessäsi tapaat varmasti myös tallivahtimme appenzellinpaimenkoira Dollyn ja saksanpaimenkoira Konstan. Nämä ystävälliset koiruudet vastaanottavat sinut äänekkäästi ja iloisesti. Dolly osallistuu ahkerasti myös tuntien pitoon, joko kentän reunalla tai maastolenkeillä mukana kulkien.

         

 

Tallikissat Mosse, Findus ja Misse saattavat myös tulla kerjäämään rapsutuksia :)

 

Tervamäen tilalla kasvatetaan myös suomenlampaita! Kysy karitsoja kesäksi! Karitsanlihan suoramyyntiä!
 

MUISTOISSAMME:

PERCY eli Pörri

 

JÄKÄLÄ